Mii de studenți vor rămâne fără locuri în cămine, din cauza măsurilor de distanțare socială

Publicat in Eveniment 13 Septembrie 2020 572 ori
Google+ WhatsApp
Mii de studenți vor rămâne fără locuri în cămine, din cauza măsurilor de distanțare socială
Mii de studenți vor rămâne fără locuri în cămine, din cauza măsurilor de distanțare socială

Aproape 20 de mii de studenţi vor rămâne fără locuri în cămine La Politehnica şi Universitătea din Bucureşti vor putea sta doar doi studenţi într-o cameră. Asta înseamnă că numărul persoanelor care se pot caza va fi redus cu aproximativ 40%.

Există şi cămine care vor rămâne închise, iar altele vor primi doar studenţi care prezintă un test pentru COVID-19 negativ.

Aproape 20 de mii de studenţi vor rămâne fără locuri în cămine din cauza măsurilor de distanţare

Locurile în cămine se vor reduce iar unele vor rămâne chiar închise din cauza noilor reguli
Începând de la 1 octombrie, zeci de mii de studenți vor rămâne fără loc în cămine. În Capitală, mai multe universități au anunțat dacă vor deschide sau nu căminele studențești. La Academia de Studii Economice din București, căminele vor rămâne închise, excepție fac doar cele în care sunt cazați studenți internațional. De asemenea, predarea va fi făcută 100% online, excepție făcând doar 5 programe de studii din ASE. Și la SNSPA căminele vor rămâne închise iar predarea se va face online.

În ceea ce privește Factultatea de Studii Agronomice din Capitală, există o nouă regulă în ceea ce privește cazarea: studenții vor trebui să prezinte un test negativ înainte de a se caza în cămine.

Politehnica va deschide toate căminele însă la o capacitate de 60%. Și Universitatea din București va deschide toate căminele studențești, însă vor fi cazate mai puține persoane. În camere de 3 persoane vor fi cazate doar 2 persoane iar în camerele cu baie coună va sta o singură persoană. din cauza măsurilor de distanţare. Locurile în cămine se vor reduce iar unele vor rămâne chiar închise din cauza noilor reguli.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.