O noua ediție a Colocviilor Societății Prahovene de Antropologie Generală, la Cheia

Publicat in Eveniment Miercuri, 08:18 191 ori
Google+ WhatsApp
O noua ediție a Colocviilor Societății Prahovene de Antropologie Generală, la Cheia
O noua ediție a Colocviilor Societății Prahovene de Antropologie Generală, la Cheia

Până pe data de 31 iulie, în localitatea prahoveană Cheia se desfășoară cea de-a IV-a ediție a Colocviilor Societății Prahovene de Antropologie Generală, manifestare care își propune, așa cum a anunțat Centrul Județean de Cultură Prahova, să valorifice toate tipurile de discurs antropologic, să încurajeze cercetarea științifică și să promoveze rezultatele acesteia.

 

De numele acestui colocviu este legat și ”Anuarul societății prahovene de antropologie generală”, care va fi prezentat cu acest prilej. De asemenea, în cadrul colocviilor va avea loc și prezentarea Albumului ”Podoabele Prahovei – Mărturii ale artei populare din Starchiojd” și a volumului „Dragostea – opinii, reflecții, ipostaze”, în care se vor regăsi lucrările prezentate de invitații din anii 2016-2020 la Simpozionul„Dragostea – opinii, reflecții, ipostaze”, din Programul Cultura Dialogului.
Având în vedere că evenimentul de la Cheia se desfășoară pe vreme de pandemie, organizatorii au precizat faptul că, pe toată perioada desfășurării colocviilor, trebuie respectate măsurile de siguranță, respectiv cele care vizează păstrarea distanței de cel puțin 2 metri între participanți, purtarea măștii de protecție, igienizarea mâinilor cu substanțe pe bază de alcool sau clor.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.