Distrusii care merg cu peste 100km/h pe Bulevard, chiar sub geamul Politiei Locale, filmati de un ploiestean

Publicat in Eveniment 15 Iulie 2020 11762 ori
Google+ WhatsApp
Distrusii care merg cu peste 100km/h pe Bulevard, chiar sub geamul Politiei Locale, filmati de un ploiestean
Distrusii care merg cu peste 100km/h pe Bulevard, chiar sub geamul Politiei Locale, filmati de un ploiestean

Faptul ca exista tot felul de terminati psihic a caror unica distractie e transformarea masinilor in oale de bucatarie si zdranganitul lor pe sosele nu mai mira pe nimeni, insa frustrarea de a le fi permisa cocalareala oricand, oriunde, ramane. La modul cel mai serios, astfel de preocupari ar trebui incadrate la probleme rezolvabile doar cu tratatament de specialitate. E dubios ca la 25-30 de ani sa fii mai atras de esapamentul masinii decat de gagici sau shaorma cu de toate si e trist ca la varsta asta unii stau pe banii parintilor. De job-uri nu se pune problema din moment ce in orice a zi a saptamanii ii gasim pe strazi, mult dupa miezul noptii.

Noi am reclamat zgomotul infernal de tobe sparte si claxoane pana am ametit, atat la Politia Locala - competenta sa amendeze pentru tulburarea linistii publice, cat si la IJP Prahova si Primaria Ploiesti. Nu s-a intamplat mai nimic, exceptand 2-3 zile de filtre in giratoriul de la Gara de Sud. Nu a ramas niciun descreierat fara permis sau certificat de inmatriculare, cu toate ca multe dintre cazanele despre care vorbim n-ar trece ITP-ul nici daca-l faci din avion. 

Un ploiestean a surprins un terminat psihic in actiune, pe Bulevardul Castanilor, dar situatia e mult mai grava decat ce se vede in filmare, mai ales dupa miezul noptii, cand 4-5 cocalari cu masini si alti 2-3 cu motociclete se intrec pana la Carrefour si inapoi.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.