O firma din Prahova va licita pentru constructia bazei NATO de la Tunari!

Publicat in Eveniment 06 Iulie 2020 730 ori
Google+ WhatsApp
O firma din Prahova va licita pentru constructia bazei NATO de la Tunari!
O firma din Prahova va licita pentru constructia bazei NATO de la Tunari!

În urma aderării României la NATO, Cazarma 1026 Tunari a fost selectată pe lista unităților disponibile pentru îndeplinirea misiunilor NATO ca baza de staționare temporară. Prin urmare, aici se vor dezvolta capabilități de infrastructură după standarde NATO, pentru asigurarea spațiilor de cazare personal, a clădirilor administrative, drumurilor, aleilor și platformelor pentru depozitarea tehnicii, împrejurimilor perimetrale și interioare necesare pentru buna desfășurare a activităților specifice unei baze de staționare temporară, prin proiecte finanțate din fonduri comune NISP.

Contractul este estimat la 85,6 milioane de lei, fără TVA, durata de implementare a acestuia fiind de 87 de luni.

La licitatia care se va organiza pentru acest proiect au depus oferte la Ministerul Apararii Nationale 3 ofertanti: Strabag România, Aduro Impex, Ubitech Construcții și asocierile formate din NESS Proiect Europe (lider), Mithras Build și General Meel Electic – din Baicoi, judetul Prahova, respectiv Concelex (lider) și Construcții Erbașu.

Sursa: www.prahovabusiness.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.