La ce trebuie să fim atenți ca să nu fim PĂCĂLIȚI când semnăm noile contracte la gaze naturale

Publicat in Eveniment 27 Iunie 2020 1170 ori
Google+ WhatsApp
La ce trebuie să fim atenți ca să nu fim PĂCĂLIȚI când semnăm noile contracte la gaze naturale
La ce trebuie să fim atenți ca să nu fim PĂCĂLIȚI când semnăm noile contracte la gaze naturale

Furnizorii de gaze naturale din România atrag atenţia consumatorilor că în spaţiul public au apărut informaţii false, potrivit cărora va exista o diferenţă între preţul mic al gazelor de la bursă şi costul final din facturile populaţiei, odată cu liberalizarea de la 1 iulie.

Furnizorii amintesc că preţul gazelor din contractele casnice este compus din mai multe elemente, precum înmagazinarea pentru perioada de iarnă, preţul gazelor de import, transportul sau distribuţia.

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Nicolae Havrileţ, a explicat, la Radio România Actualităţi, la ce trebuie să fie atenţi consumatorii atunci când încheie un contract de furnizare de gaze.

”Consumatorul casnic să fie atent atunci când primeşte o ofertă de la un furnizor sau de la un nou furnizor de gaze naturale, atât la preţ, cât la durata contractului şi la anumite costuri adiacente care pot reprezenta, de exemplu o garanţie sau o chirie lunară pe contor, sau ar putea să intervină elemente de abonament, trebuie să se intereseze dacă furnizorul respectiv este unul cunsocut în piaţă, pentru a evita elemente neplăcut.”, a precizat Nicoale Havrileţ.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.