Comitetul Centenar Prahova a stabilit: Pe 4 iunie se aniverseaza Centenarul Trianonului, in Parcul "Constantin Stere" Bucov

Publicat in Eveniment 30 Mai 2020 Actualizat: 30 Mai 2020 1202 ori
Google+ WhatsApp
Comitetul Centenar Prahova a stabilit: Pe 4 iunie se aniverseaza Centenarul Trianonului, in Parcul "Constantin Stere" Bucov

Marea aniversare a Trianonului va avea loc pe 4 iunie 2020, pe Aleea Fauritorilor Unirii din Parcul Constantin Stere din Bucov, a stabilit, astazi, Comitetul Centenar.

Evenimentul va incepe la ora 9 si se adreseaza tuturor iubitorilor de tara care vor sa participe la aniversarea Centenarului Tratatului de la Trianon - una dintre cele mai mari victorii diplomatice ale romanilor.

Pe 4 iunie, se vor depune flori la monumentele fauritorilor unirii amplasate pe Aleea cu acelasi nume din Parcul Bucov si vor rosti alocutiuni initiatorii legii privind aniversarea tratatului. Totodata, vor fi acordate plachetele Trianon 1920-2020.

Comitetul Centenar Prahova a adresat tuturor celor care doresc sa marcheze Centenarul Trianonului sa deruleze evenimente similare la monumentele ridicate in localitatile lor.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.