Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe DN1B, la Valea Calugareasca

Publicat in Eveniment 26 Mai 2020 1095 ori
Google+ WhatsApp
Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe DN1B, la Valea Calugareasca
Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe DN1B, la Valea Calugareasca

Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe DN 1B, în localitatea prahoveană Valea Călugărească.

Administrația locală din Valea Călugărească a anunțat că se lucrează la documentația aferentă acestei investiții, urmând ca apoi să fie demarată procedura în vederea executării propriu-zise a lucrării.

"Anul trecut administraţia locală a demarat procedurile pentru amenajarea unui sens giratoriu în comuna Valea Călugărească, obiectivul principal al acestui proiect fiind fluidizarea circulaţiei în zonă şi crearea condiţiilor de siguranţă şi confort în trafic. În prezent, amenajarea sensului giratoriu pe DN1B, în zona bisericii din satul Valea Călugărească, se află în faza de proiectare şi avizare pentru devierea reţelelor subterane din zonă: apă, canal, energie electrică, gaze, telefonie, urmând procedura de achiziţie a contractului de lucrări şi de proiectare a sensului giratoriu", a anunțat Primăria localității.

Sensul giratoriu va fi amnajat în zona bisericii din Valea Călugărească.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.