Val de imbolnaviri in Ploiesti. 7 angajati de la casieria Electrica (Ghe. Doja), confirmati pozitiv cu COVID-19

Publicat in Eveniment Joi, 10:41 3151 ori
Google+ WhatsApp
Val de imbolnaviri in Ploiesti. 7 angajati de la casieria Electrica (Ghe. Doja), confirmati pozitiv cu COVID-19
Val de imbolnaviri in Ploiesti. 7 angajati de la casieria Electrica (Ghe. Doja), confirmati pozitiv cu COVID-19

COVID-19: 7 angajati de la casieria Electrica Furnizare, testati pozitiv pana acum.  Este vorba despre sediul din Ploiești, de pe strada Gheorghe Doja.


Ulterior, alte 2 colege au fost testate pozitiv.Inițial, s-a îmbolnăvit o salariată, fără să se cunoască sursa.

La începutul acestei săptămâni, încă 3 angajați erau și ei infectatți cu coronavirus.

Ieri, a mai apărut un caz, care s-a confirmat în urma testării.

DSP Prahova a închis sediul și a făcut analize la 36 de persoane care lucrau la casieria Electrica. În cazul celor găsite infectate, familiile acestora au fost izolate la domiciliu și au fost și ele testate.

Stirea initiala:

În urmă cu câteva zile, una dintre salariate – care lucrează cu publicul – a început să se simtă rău și să manifeste simptome. A fost testată și s-a dovedit că este infectată cu noul virus.


Cert este că și alte 2 colege, printre care și fata lui Ovidiu Negulescu, fostul director adjunct de la SGU Ploiești, în prezent director la  Compania de Servicii Publice și Energii Regenerabile (CSPER) Prahova, au contactat și ele boala.Din păcate, nu se știe cine a fost sursa care a adus COVID-19 acolo.

Toate angajatele de la Electrica, testate pozitiv cu coronavirus, au fost internate la secția de Boli Infecțioase de la Movila.

În același timp, DSP Prahova a decis închiderea sediului și a trecut la testarea întregului personal care lucrează pe strada Gheorghe Doja.

Ovidiu Negulescu a contactat Ziarul de Ploiești și a precizat că, imediat ce fata a primit rezultatul pozitiv, a decis să se autozoleze la domiciliu și să se testeze cu întreaga familie. Astăzi, el, soția și soacra au primit vestea că nu ar fi infectați.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office