BREAKING - A aparut noua ORDONANTA MILITARA (nr. 7). Vezi aici DOCUMENTUL OFICIAL

Publicat in Eveniment 04 Aprilie 2020 Actualizat: 04 Aprilie 2020 2931 ori
Google+ WhatsApp
BREAKING - A aparut noua ORDONANTA MILITARA (nr. 7). Vezi aici DOCUMENTUL OFICIAL
BREAKING - A aparut noua ORDONANTA MILITARA (nr. 7). Vezi aici DOCUMENTUL OFICIAL

Principalele prevederi ale Ordonantei Militare nr. 7: 

 

- Se instituie carantina totala pentru localitatea Tandarei. Se va permite intrarea si iesirea doar pentru transportul de marfa si persoanelor care nu locuiesc in Tandarei si angajatilor societatilor de furnizare a serviciilor medicale, alimentatie publica, personal medical. 

- Se suspenda toate zborurile spre Austria, Belgia, Elvetia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran pentrru 14 zile, incepand de maine, 15 aprilie, ora 23, ora Romaniei. 

-se prelungeste suspendarea transportului rutier de persoane catre / din Spania , Italia, Franta, Germania, Anglia, Elvetia, Irlanda, Olanda si Turcia

-transportatorii ( peste 2,4 tone ) fara simptome vor completa declaratie pe propria raspundere si nu se vor izola la domiciliu, cu conditia sa fie protejati de COVID 19

-spatii hoteliere pentru repaus intre ture/garzi pentru personalul sanitar

Ordonanta Militara nr. 7, ce va fi prezentata in scurt timp, prevede noi restrictii pentru populatie si prevederi menite sa incetineasca raspandirea COVID-19.

Stire in curs de actualizare (refresh pentru a afla ce contine ordonanta)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.