Faci naveta in Prahova? Vezi noul orar al transportatorilor intrajudeteni

Publicat in Eveniment 18 Martie 2020 1149 ori
Google+ WhatsApp
Faci naveta in Prahova? Vezi noul orar al transportatorilor intrajudeteni
Faci naveta in Prahova? Vezi noul orar al transportatorilor intrajudeteni

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus la nivel naţional, pentru a preveni răspândirea bolii în Prahova, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a solicitat operatorilor de transport care efectuează curse regulate de persoane între localitățile județului să îşi adapteze programul, astfel încât să evite aglomerarea călătorilor.

Solicitarea are în vedere reducerea numărului curselor efectuate pe fiecare traseu din județ, cu condiția expresă ca, la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.00-8.00 și 16.00-18.00, să se dubleze numărul de mijloace de transport, astfel încât să fie evitată supraaglomerarea, a anunţat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă.

Operatorii vor avea obligația de a informa beneficiarii serviciului de transport interjudețean despre modificările apărute în orarul traseelor, prin afișare în fiecare mijloc de transport și la fiecare stație publică.

Angajații Serviciului Transport al Consiliului Județean Prahova care efectuează dezinfectarea mijloacelor de transport vor monitoriza zilnic și modul în care se respectă această măsură, se mai arată în comunicat.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.