Prognoza ANM pentru zilele următoare. Unde va ninge şi cât de frig va fi

Publicat in Eveniment 15 Ianuarie 2020 896 ori
Google+ WhatsApp
Prognoza ANM pentru zilele următoare. Unde va ninge şi cât de frig va fi
Prognoza ANM pentru zilele următoare. Unde va ninge şi cât de frig va fi

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 16 ianuarie 2020. Vremea va fi în general închisã în zonele joase de relief din sudul şi din estul ţãrii şi local în cele din vest, centru şi nord, unde nebulozitatea joasã şi ceaţa asociatã cu depunere de chiciurã vor persista în cea mai mare parte a intervalului. Trecãtor şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii pentru depuneri îngheţate (chiciurã şi cu o probabilitate mai micã polei). În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin, iar ceaţã se va semnala doar pe suprafeţe mici. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4...1 grad în zonele cu ceaţã persistentã şi între 4 şi 11 grade în rest, cu precãdere în zonele deluroase, în special cele vestice.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -14 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest, spre 2 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 17 ianuarie 2020. În zonele de deal şi de munte vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin. În restul teritoriului va fi nebulozitate joasã şi ceaţã asociatã cu chiciurã, pe arii extinse persistente în sud şi în est şi local şi temporar în celelalte regiuni. Pe suprafeţe mici vor fi fulguieli sau burniţã şi condiţii pentru depuneri îngheţate (chiciurã şi cu o probabilitate mai micã de polei). Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 9 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Cerul va fi variabil, iar cu precãdere în regiunile sudice şi estice local vor persista nebulozitatea joasã şi ceaţa, izolat şi trecãtor asociate cu burniţã sau fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 şi 1 grad, mai scãzute în depresiuni pânã în jurul a -14 grade.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office