Filmarea cu fata umilită a apărut în spațiul public, iar IPJ Teleorman a anunțat, marți, 14 ianuarie, că minora nu a fost identificată.

„Având în vederea înregistrarea video apărută în spațiul public, în care o fată este lovită după ce a încercat să sustragă articole vestimentare dintr-un magazin, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează IPJ Teleorman.

Totodată, polițiștii au audiat mai multe persoane.

„Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. În ceea ce o privește pe fată, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt. La acest moment nu a fost identificată. Aceasta nu a sesizat poliția cu privire la eveniment și nici nu a formulat plângere în acest sens”, informează IPJ Teleorman.