Calendarul complet al examenului de admitere la Şcoala de Poliţie Câmpina 2020

Publicat in Eveniment 13 Ianuarie 2020 710 ori
Google+ WhatsApp
Calendarul complet al examenului de admitere la Şcoala de Poliţie Câmpina 2020
Calendarul complet al examenului de admitere la Şcoala de Poliţie Câmpina 2020

Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr, din Câmpina organizează în perioada 10-23 ianuarie procedurile de admitere. Sunt 765 de locuri vacante pentru cei care îşi doresc să devină oameni ai legii. Examenul la limba română şi limba străină va avea loc duminică, 19 ianuarie.5042 de candidaţi se luptă în această perioadă să fie admişi la Şcoala „Vasile Lascăr”.

Din cele 765 locuri pentru admiterea la Şcoala de Poliţie din Câmpina, 700 sunt pentru agenţi de poliţie în structurile IGPR, 20 sunt pentru Direcţia Generală de Paşapoarte (DGP), 2 locuri pentru Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), 2 la Centrul Naţional pentru Sistemul de Informaţii Schengen (CNSIS), 3 pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 25 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), un loc pentru Centrul de Psihosociologie (CPS), un loc pentru Direcţia Generală Afaceri Europene, Schengen şi Relaţii Internaţionale şi 11 locuri la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Procedura admiterii a început pe 10 ianuarie şi se desfăşoară până pe 23.

Concursul a început vineri cu înscrierea candidaţilor, eliberarea legitimaţiilor de concurs şi instruirea candidaţilor.

De duminică până joi (16 ianuarie) se desfăşoară contravizita medicală şi evaluarea aptitudinilor fizice.

Sâmbătă şi duminică (18 şi 19 ianuarie) se vor desfăşura activităţile de organizare a probei de verificare a cunoştinţelor.

Astfel că sâmbătă, la orele 13:00, are loc Instruirea supraveghetorilor – corectori (în două serii), la ora 15:00, repartizarea candidaţilor pentru susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor / multiplicarea tabelelor cu candidaţi şi afişarea pe sălile de concurs, iar între 16-19:00 , candidaţii recunosc sălile de concurs în care susţin proba de verificare a cunoştinţelor.

Duminică, între orele 10:00-13:00 are loc susţinerea probei d everificare a cunoştinţelor (Limba română şi limba străină). Accesul candidaţilor în sălile de concurs se face între orele 09: 00 – 09: 30 .

La 13:30 are loc corectarea foilor de răsouns. Evaluarea şi notarea lucrărilor scrise (foilor de răspuns) se va face imediat după expirarea timpului afectat probei de verificare a cunoştinţelor, în aceeaşi sală şi în prezenţa candidaţilor.

Ulterior, se vor afişa rezultatele (în funcţie de ora la care se vor definitiva activităţile prevăzute de metodologie).

Contestaţiile se vor depune în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor.

Afişarea rezultatelor finale ale concursului, după soluţionarea contestaţiilor, va avea loc joi, 23 ianuarie.

Calendarul complet AICI.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.