Doua premiere la Teatrul "Toma Caragiu". Ce spectacole poti vedea zilele acestea

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2020 330 ori
Google+ WhatsApp
Doua premiere la Teatrul "Toma Caragiu". Ce spectacole poti vedea zilele acestea
Doua premiere la Teatrul "Toma Caragiu". Ce spectacole poti vedea zilele acestea

Teatrul “Toma Cargiu”, instituție de cultură reprezentativă a municipiului Ploiești, vine în întâmpinarea iubitorilor de gen și surprinde publicul ploieștean, la început de an, cu două premiere:

Spectacolul-concert Suflet pereche, producție a Teatrului de Revistă Majestic, o adevărată călătorie muzicală emoționantă, cu premiera vineri, 31 ianuarie, o va avea în prim-plan pe Nico, căreia i se alătură Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniați de Orchestra și Baletul Majestic. Melodii reprezentative din repertoriul artistei, dar și acordurile unor cântece românești bine-cunoscute, vor delecta iubitorii de toate vârstele ai muzicii de calitate. Regia, scenariul și selecția muzicală îi aparțin lui George Liviu Frîncu, iar scenografia a fost realizată de Ovidiu Pascal.

A douăsprezecea noapte, prima premieră din acest an a Secției Dramă, programată pentru a doua jumătate a lunii februarie, îl readuce la Ploiești pe regizorul Cristi Juncu. După succesul de care s-a bucurat cu spectacolul The Night Alive, de Conor McPherson, montare ce a făcut parte din selecția ediției din 2018 a Festivalului Național de Teatru, de această dată, regizorul și-a îndreptat atenția către binecunoscutul text clasic al lui William Shakespeare, semnând și traducerea și adaptarea acestuia. Echipa de scenografi cu care a colaborat la acest proiect este formată din Cosmin Ardeleanu (decor) și Andrada Chiriac (costume), pe scenă urmând a fi recreate atmosfera și personajele pline de culoare din penultima comedie scrisă de marele autor englez. În distribuție îi veți regăsi pe Vlad Zamfirescu, Cristian Popa, Andrei Radu, Theodora Sandu, Florentina Năstase, Ioan Coman, Bogdan Farcaș, Paul Chiribuță, Alin Teglaș, Karl Baker, Ion Radu Burlan, Lucian Ionescu și Ioana Farcaș.

Vă așteptăm, așadar, la teatru!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office