Mircea Cosma si-a prezentat volumul "Jurnalul Cavalerului" la Roma, in cadrul celei de-a 59-a sesiuni a Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale

Publicat in Eveniment 01 Decembrie 2019 570 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma si-a prezentat volumul "Jurnalul Cavalerului" la Roma, in cadrul celei de-a 59-a sesiuni a Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale

Cea de-a 59-a sesiune a Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale a adus impreuna reprezentanti ai Prahovei cu membri marcanti ai institutiei culturale de la Roma, eveniment de la care nu au lipsit momentele emotionante oferite de presedintele SMV Ploiesti, Mircea Cosma, autor al volumului "Jurnalul Cavalerului".

La solicitarea conducerii Academiei, Mircea Cosma si-a prezentat cartea in fata auditoriului, povestind cu emotie despre eforturile Divziei de Vanatori de Munte pe frontul de Est si contributia cavalerului la batalia pentru Nalcik (Caucaz). In aplauzele publicului, Cosma a oferit atat autografe, cat si 10 exemplare din volumul "Jurnalul Cavalerului".

Mircea Cosma a fost felicitat de presedintele Academiei, Ernesto Carpentieri, pentru contributia sa la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state si activitatea constanta in cadrul AEREC.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.