Mircea Cosma a sarbatorit Ziua Nationala in Diaspora, alaturi de romanii din Italia. Drapelul Romaniei, intins la Vatican

Publicat in Eveniment 01 Decembrie 2019 Actualizat: 01 Decembrie 2019 2278 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma a sarbatorit Ziua Nationala in Diaspora, alaturi de romanii din Italia. Drapelul Romaniei, intins la Vatican

La zi de sarbatoare a poporului roman, o delegatie prahoveana a desfasurat un drapel national in piata Vaticanului, ca simbol al unitatii si cooperarii pe care Romania le are cu statul italian. Peste 1000 de romani din comunitatile de la Roma si Lazio au participat la slujba pe care Papa Francisc a tinut-o pentru vestirea apropiatei nasteri a Mantuitorului, inaugurand cele 4 saptamani de Avento.

Din delegatia Prahovei fac parte reprezentanti ai Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale din Roma, ai Societatii Cultural-Istorice "Mihai Viteazul" Ploiesti, dar reprezentanti ai administratiei locale din Breaza, prin persoana Alexandrei Bran, viceprimar al orasului.

Drapelul lung de 25 de metri a fost donat in urma cu doi ani comunitatii romanilor din Roma de catre SMV Ploiesti si comuna Magurele. Papa Francisc a felicitat prin nominalizare pelerinii romani prezenti in numar atat de mare si a promis ca se roaga impreuna cu ei pentru pace si fericire!

Delegatia a fost condusa de ing. Mircea Cosma, membru al Academiei Europene pentru Relatii Economice si Culturale.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.