VREMEA. Un nou val de aer polar acoperă România

Publicat in Eveniment 28 Noiembrie 2019 509 ori
Google+ WhatsApp
VREMEA. Un nou val de aer polar acoperă România
VREMEA. Un nou val de aer polar acoperă România

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2019. Vremea va fi caldã pentru sfârşitul lunii noiembrie. Cerul va avea înnorãri şi va ploua îndeosebi spre searã şi noaptea, în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Transilvania, cea mai mare parte a Munteniei şi local în Dobrogea şi în Moldova. În vestul şi în nord-vestul ţãrii cantitãţile de apã vor depãşi izolat 15...20 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, unde mai ales în cursul nopţii vor fi precipitaţii slabe şi sub formã de ninsoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 17 grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 29 noiembrie 2019. Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât mediile multianuale. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar ploile pe suprafeţe mai mici. La munte, ziua vor predomina ploile, iar din orele serii precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, îndeosebi pe creste, unde la rafalã se vor atinge viteze în jurul a 70 km/h, iar în prima parte a intervalului pe suprafeţe mai mici şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 8 grade. Izolat va fi ceaţã.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 30 noiembrie 2019. Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã devenind normalã pentru aceastã perioadã în jumãtatea de nord a ţãrii, unde vor fi înnorãri şi local precipitaţii slabe sub formã de ploaie, iar din a doua parte a zilei, pe suprafeţe mai mici şi lapoviţã şi ninsoare. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât mediile climatologice, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi mai ales ploi. La munte treptat vor predomina ninsorile, dar vor fi trecãtoare şi slabe cantitativ.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri pe crestele montane, dar pe suprafeţe mai mici şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 şi 5 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.