Manelele și grătarele au fost interzise în aer liber pe domeniul public. Cum vi se pare noua hotarare?

Publicat in Eveniment 27 Noiembrie 2019 1390 ori
Google+ WhatsApp
Manelele și grătarele au fost interzise în aer liber pe domeniul public. Cum vi se pare noua hotarare?
Manelele și grătarele au fost interzise în aer liber pe domeniul public. Cum vi se pare noua hotarare?

Primarul Nicolae Robu a interzis interpretarea și difuzarea manelelor, precum și folosirea grătarelor în aer liber pe domeniul public din Timișoara. Potrivit Opinia Timișoarei, acestea vor fi interzise inclusiv la târgurile organizate în oraș.

 

Potrivit unei note interne semnată de Nicolae Robu, adresată structurilor Primăriei Timișoara, decizia a fost luată având în vedere „unele lucruri neavenite” petrecute în oraș.

 

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în orașul nostru la diverse evenimente, se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”, se arată în nota internă, potrivit Mediafax.

 

Edilul spune că îi va sancționa drastic pe cei care nu respectă acest ordin, chiar și pe cei cu funcții de conducere.

 

Nota internă a fost transmisă Societății „SC Piețe SA”, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale și, spre știință, tuturor structurilor Primăriei Municipiului Timișoara și subordonate/ aparținătoare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.