Percheziții într-un dosar de EVAZIUNE fiscală: prejudiciul este de 4,3 mil. de lei

Publicat in Eveniment 20 Noiembrie 2019 946 ori
Google+ WhatsApp
Percheziții într-un dosar de EVAZIUNE fiscală: prejudiciul este de 4,3 mil. de lei
Percheziții într-un dosar de EVAZIUNE fiscală: prejudiciul este de 4,3 mil. de lei

Cinci percheziţii imobiliare au loc miercuri dimineaţă, în Braşov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4,3 milioane de lei. De asemenea, două persoane urmează să fie duse la audieri, relatează News.ro.

”În data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov -Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiriii infracţiunilor de ”evaziune fiscală” şi ” delapidare”. Din cercetări, a reieşit faptul că o societate comercială a înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate, în scopul diminuării bazei impozabile”, anunţă IPJ Braşov.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 4.300.000 lei.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor vor fi ridicate documente.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, beneficiază de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic Braşov, luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova..

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.