23 dintre castigatorii programului de burse KMG International sunt de la UPG si Liceul Lazar Edeleanu

Publicat in Eveniment 19 Noiembrie 2019 657 ori
Google+ WhatsApp
23 dintre castigatorii programului de burse KMG International sunt de la UPG si Liceul Lazar Edeleanu
23 dintre castigatorii programului de burse KMG International sunt de la UPG si Liceul Lazar Edeleanu

100 de elevi de liceu și studenți cu rezultate academice deosebite din București, Constanța și Prahova au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100,000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International, aflat la cea de-a doua ediție. Numele câștigătorilor pot fi regăsite pe pagina oficială a programului.


“Sprijinul financiar pentru tinerii performanți ce se află la început de drum profesional poate fi decisiv pentru evoluția lor. Programul de burse vine în sprijinul elevilor de liceu și studenților ce vor să își dezvolte cariera în domeniul energiei, pentru a le oferi mijloacele necesare de a se dezvolta profesional și personal în această direcție.” Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International.

“Bursele KMG International, oferite elevilor și studenților aflați în programul nostru de internship, cât și celor ce și-au depus candidatura pentru program, fac parte din strategia noastră de a sprijini viitoarea generație de profesioniști din industria de petrol și gaze. Vrem să aducem cât mai mulți tineri performanți aproape de industria noastră și să îi susținem să își urmeze dorința de a se dezvolta într-un domeniu atât de ofertant.” Simona Popovici, director resurse umane, KMG International.

50 burse au fost oferite elevilor și studenților ce au luat parte la programul de practică KMG International 2019, fiind declarați câștigători, în urma rezultatelor evaluării finale și implicării pe parcursul programului. Celelalte 50 au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse prin depunerea candidaturii, elevi și studenți cu rezultate academice excelente și determinare să își dezvolte cariera în domeniul energetic. Ei urmează studii în domenii precum chimie, inginerie mecanică, ingineria petrolului și a gazelor sau economie, studiind la universități precum Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnica din București, Universitatea din București și la licee din Constanța, București și Ploiești. Cei mai mulți dintre câștigătorii burselor provin de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești.

Candidaturile primite au fost evaluate de un juriu compus din reprezentanți KMG International , cât și doi profesori universitari, conf. univ. dr. ing. Daniela Popovici, decan al Facultății Tehnologia Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, și șef lucrări universitar dr. Anca Sterpu de la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologie a Petrolului.

KMG International s-a implicat activ în dezvoltarea abilităților și competențelor studenților,
având o tradiție de 19 ani în desfășurarea programelor de internship, pentru peste
1500 de elevi de liceu studenți din toate zonele noastre de operațiuni din România.
Începând cu anul 2018, am extins adresabilitatea programului, prin includerea elevilor
din învățământul liceal în inițiativele noastre, cu scopul de a spori înțelegerea lor tehnică și
de a le oferi îndrumarea necesară pentru alegerea carierei potrivite.Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.