Alo, OPC si DSP! Cand inchidem si noi dughenele de fast-food de la Gara de Sud?

Publicat in Eveniment 18 Octombrie 2019 1304 ori
Google+ WhatsApp
Alo, OPC si DSP! Cand inchidem si noi dughenele de fast-food de la Gara de Sud?
Alo, OPC si DSP! Cand inchidem si noi dughenele de fast-food de la Gara de Sud?

O situaţie cel puţin bizară a fost semnalată de un ploieştean, la o shaormerie din vecinătatea Gării de Sud din municipiu, unde mai mulţi saci de cartofi, care, cel mai probabil, ar fi urmat să ajungă ulterior pentru consumul clienilor, au fost depozitaţi pe trotuar, în mizerie.

Un cititor al ziarului Telegrama.ro a trimis, revoltat, mai multe fotografii, însoţite de mesajul "Aşa se depozitează cartofii la această shaormerie din faţa Gării de Sud Ploieşti".

În imagini apar doi saci de cartofi, lăsaţi în aer liber, pe trotuar, în spatele magazinului. Desigur, în apărarea lor, reprezentanţii shaormeriei ar putea, în situaţia în care cartofii ar urma să fie folosiţi la prepararea mâncării pentru clienţi, să spună că aceştia scapă de orice contaminare în momentul în care sunt curăţaţi de coajă. Până la urmă, nici în pământ, unde cresc cartofii, nu-i tocmai un mediu steril, nu? Pe de altă parte, pe bună dreptate, există nişte prevederi privind depozitarea materiei prime în industria alimentaţiei publice şi s-ar putea ca situaţia de aici să cam încalce unele dintre aceste reguli sanitare, dincolo de faptul că nu aduce nici o reclamă prea bună pentru magazin.

"Ph-online.ro" solicită pe această cale o reacţie din partea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.