Centrul comunei Ciorani arata mai modern dupa asfaltari

Publicat in Eveniment 07 Octombrie 2019 414 ori
Google+ WhatsApp
Centrul comunei Ciorani arata mai modern dupa asfaltari
Centrul comunei Ciorani arata mai modern dupa asfaltari

Centrul comunei Ciorani arata mai modern dupa asfaltari. Lucrările au fost făcute posibile după un parteneriat între administrația locală și CJ Prahova.


Au fost făcute reparații în centrul comunei și așternute covoare de asfalt pe drumuri, în timp ce aleile pietonale din zona pieții au fost și ele modernizate.Primăria Ciorani a alocat 150.000 de lei pentru acest proiect, în timp ce Consiliul Județean a contribuit cu 100.000 de lei.

Louitorii din Ciorani își pot cumpăra cele necesare, de la supermarket și din piața agroalimentară, în condiții decente, evitând noroaiele.

Era o promisiune a mea, pentru cetățenii localității, și mă bucur că am putut să o îndeplinesc, cu ajutorul președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader, chiar înainte să vină ploile”, a declarat primarul Marin Voicu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office