Atentie! Politistii locali vaneaza ploiestenii care arunca deseuri pe spatiul public

Publicat in Eveniment 07 Octombrie 2019 377 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Politistii locali vaneaza ploiestenii care arunca deseuri pe spatiul public
Atentie! Politistii locali vaneaza ploiestenii care arunca deseuri pe spatiul public

 

De la începutul lunii octombrie 2019 și până în prezent, polițiștii locali au confiscat patru atelaje hipo, depistate pe străzile Elena Doamna, Apelor și Podul Înalt, proprietarii căruțelor încălcând astfel prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 432/2018 privind interzicerea accesului și deplasării căruțelor și vehiculelor trase sau împinse cu mâna care circulă ilegal în municipiul Ploiești. Totodată, aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.250 lei.

De asemenea, pentru abandonarea deșeurilor menajere și a materialelor rezultate din construcții, a resturilor vegetale, electrocasnicelor și a mobilierului scos din uz pe domeniul public, pentru depozitarea deșeurilor pe platformele gospodărești în afara recipienților, precum și pentru nedeținerea contractelor încheiate cu firma de salubritate autorizată din municipiu, au fost aplicate în total 29 sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.500 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate în timpul acțiunilor specifice de patrulare și monitorizare, dar și ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office