Unde ajung florile primite de profesori in prima zi de scoala

Publicat in Eveniment 11 Septembrie 2019 556 ori
Google+ WhatsApp
Unde ajung florile primite de profesori in prima zi de scoala
Unde ajung florile primite de profesori in prima zi de scoala

Emotii mari, in prima zi de scoala, cu multe pregatiri in avans si planuri pentru intregul an. Pe langa uniforma si rechizite, florile fac si ele parte din "arsenalul" inceputului de an scolar, fara de care elevii nu se pot prezenta in fata dascalilor. Sau, cel putin, asa considera unii parinti si chiar si... unii dascali.

Cu totii am vazut cadre didactice carand pe brate zeci de buchete, care mai de care mai colorate, pentru care floraresele au muncit cu mult spor, iar parintii au scos din buzunar sume deloc de neglijat. Pentru ca, asa cum stim, florile devin brusc mai scumpe in ziua inceperii cursurilor, oricare ar fi ea.

Dar ce se intampla cu florile la finalul zilei? Au profesorii loc in glastre pentru toate buchetele primite? Oare au o camera speciala in care le tin? Cu totii ne-am pus aceste intrebari. Iata ca, astazi, avem si raspuns la ele, chiar daca nu e cazul sa generalizam.

Multe buchete ajung direct in tomberon, chiar inainte de a ajunge in casele profesorilor. Iar asta, pentru ca unora nu le plac florile taiate, altii nu au loc pentru ele in camera de zi, ori pur si simplu s-au saturat sa tot adune uscaturile si polenul cazute peste tot.

Privind imaginea, intelegem ca, de multe ori, banii si intentiile bune nu valoreaza nimic in mainile nepotrivite.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office