O nouă ediție a festivalului folcloric “Prahova iubește Basarabia”

Publicat in Eveniment 28 August 2019 752 ori
Google+ WhatsApp
O nouă ediție a festivalului folcloric “Prahova iubește Basarabia”
O nouă ediție a festivalului folcloric “Prahova iubește Basarabia”

Prahovenii sunt așteptați la finalul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, în centrul municipiului Ploiești, la o nouă ediție a festivalului folcloric “Prahova iubește Basarabia”, care se va desfășura pe scena ce va fi amplasată lângă Palatul Culturii.

 


Sâmbătă, 31 august, începând cu ora 17.45, se va desfășura parada portului popular pe Bulevardul Independenței, începând de la rondul II spre Palatul Culturii.
Orchestra „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, soliști consacrați de muzică populară din județul Prahova, împreună cu Ansamblul Folcloric „Perinița” al Centrului Județean de Cultură Prahova, Ansamblul folcloric „Doina Prahovei”, soliști și ansambluri folclorice din Basarabia și Cernăuți – Ucraina, se vor reuni pe scena festivalului, iar cele două seri se vor încheia cu recitaluri de excepție susținute de Laura Lavric (sâmbătă) și trupa Zdob și Zdub (duminică). În cadrul evenimentului se va organiza și o zonă cu produse culinare și gastronomie tradițională. Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va lua măsura restricționării traficului rutier în ziua de sâmbătă, 31 august, în intervalul orar 17:30 – 19:00, pe Bd. Independenței, pe tronsonul cuprins între Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud și statuia lui Radu Stanian de la rondul I, în timp ce accesul auto în parcarea Palatului Culturii va fi restricționat de vineri, 30 august, de la ora 6.00 și până luni, 2 septembrie, la ora 7.00.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office