BIAS 2019. A început cel mai mare SHOW aviatic al anului

Publicat in Eveniment 24 August 2019 424 ori
Google+ WhatsApp
BIAS 2019. A început cel mai mare SHOW aviatic al anului
BIAS 2019. A început cel mai mare SHOW aviatic al anului

BIAS 2019. Cel mai tare show aviatic, imagini impresionante.

BIAS 2019. A început cel mai mare SHOW aviatic al anului.

BIAS 2019. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai aşteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura în premieră 12 ore.

Peste 100 de aeronave de război, de transport, dar şi paraşutişti vor face demonstraţii de măiestrie la înălţime.

----------------

BIAS 2019 De la ora 9 şi până până târziu sprea seară, nu mai puţin de 150 de piloţi şi peste 100 de avioane vor încânta publicul cu demonstraţii aeriene spectaculoase pe aeroportul Băneasa.

Vali Iordache, purtător de cuvânt Aeroportul Henri Coandă- „Se va zbura începând cu orele 9, debutul oficial al show-lui va fi de la ora 10 şi se va zbura fără pauză până la ora 21, când se va încheia cu un show inedit al lui Jurgis Kairys. Nu a mai făcut aşa ceva, este pentru prima dată când vine solo şi evoluează cu foarte multe figuri ale lui, dar cu foarte multe efecte pirotehnice la sol şi în aer”. 

BIAS 2019. Cel mai aşteptat moment al zilei va fi show-ul inedit al lui Jurgis Kayris, un renumit acrobat de origine lituaniană, care a ajuns la venerabila vârstă de 67 de ani, însă care promite un show de zile mari.

Jurgis Kairys, pilot acrobații- „Anul acesta voi face 3 zboruri, în prima parte a zilei for fi zboruri sportive, cu manevre grele şi acrobaţii speciale, mici bucle şi întoarceri nebune. Şi apoi, pe seară, se transformă într-un show cu materiale pirotehnice şi explozii, care vor alterna şi sper să aveţi parte de un show pe cinste, cu efecte vizuale, de sunet, cred că acest lucru o să îi încânte pe cei prezenţi”. 

BIAS 2019. În aceast an, la mitingul aviatic va zbura, în premieră, şi o aeronavă Tarom, dar şi cinci avioane de la Aeroclubul României.

Intrarea publicului la BIAS este liberă. Accesul publicului se face prin Romaero, începând cu ora 08.00. 

BIAS 2019Antena 3 este partener media al evenimentului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office