ISU Prahova face recrutari. Ce posturi sunt scoase la concurs

Publicat in Eveniment 20 August 2019 1081 ori
Google+ WhatsApp
ISU Prahova face recrutari. Ce posturi sunt scoase la concurs
ISU Prahova face recrutari. Ce posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova recrutează candidaţi pentru concursul de admitere – sesiunea ianuarie 2020, la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul PRAHOVA- sesiunea 2020 sunt scoase la concurs 300 de locuri, din care 262 de locuri (2 locuri pentru rromi) de Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă pentru I.G.S.U.

Ca și element de noutate, pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi atât bărbaţi, cât și femei.

Cererile de înscriere la concursurile de admitere se depun la Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, cu sediul în municipiul Ploiești, str. Rudului, nr. 96, judeţul Prahova, de luni până vineri, între orele           09.00 -14.00, în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2019.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0244/595.366, 0244/595.367, interior 27102.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office