Vremea. ANM schimbă prognoza. A venit toamna?!

Publicat in Eveniment 14 August 2019 261 ori
Google+ WhatsApp
Vremea. ANM schimbă prognoza. A venit toamna?!
Vremea. ANM schimbă prognoza. A venit toamna?!

Meteorologii de la ANM au oferit o nouă prognoză, valabilă până în septembrie. Când se termină canicula și începe anotimpul ploios?

Vremea 13 – 19 august 2019

Media valorilor termice estimate pentru această săptămână se va situa în general în jurul celei specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anunță că nivelul precipitațiilor va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în regiunile nord-estice.

Vremea 19 – 26 august 2019

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. În acest interval meteorologii prognozează cantitățile de precipitații ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Prognoza meteo pentru ultima săptămână din luna august nunță cantități de precipitații normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Vremea 26 august – 2 septembrie 2019

Vremea 2 – 9 septembrie 2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local în regiunile centrale și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office