Ploiesteanca muscata de caine langa Gara de Vest. La Movila nu se mai face antirabic. Primarul DOARME!

Publicat in Eveniment 13 August 2019 1697 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesteanca muscata de caine langa Gara de Vest. La Movila nu se mai face antirabic. Primarul DOARME!
Ploiesteanca muscata de caine langa Gara de Vest. La Movila nu se mai face antirabic. Primarul DOARME!

Ca si cum nu erau suficiente dovezile de incompetenta si nepasare ale primarul Adrian Dobre, date de maldarele de gunoaie care zac de luni de zile pe strazi, invazia de tantari si sobolani si starea strazilor bubuite de gropi, iata ca revine in atentie un subiect pe care il credeam inchieat: cainii maidanezi.

O ploiesteanca a fost muscata de un caine al strazii, in zona de vest a orasului, in fata magazinului Billa. "Maidanezul a traversat Soseaua Vestului venind de la blocurile ANL de vis-a-vis de fostul Billa si m-a atacat in timp ce mergeam pe trotuar, langa statia de tramvai. In zona sunt multe haite de caini fara stapan, care sunt agresivi si sar sa atace pe oricine, inclusiv copii. Am avut de curand un caz similar, cu doi copii muscati de acelasi caine care m-a muscat si pe mine, tot in zona aceasta.", povesteste femeia.

La Ploiesti, esti lasat sa mori cu zile

Ajunsa la spitalul Movila, ploiesteanca a mai primit o veste-soc: nu se mai fac vaccinuri antirabic pentru ca nu au mai fost raportate cazuri de rabie in Prahova. Singurul vaccin care i-a fost administrat a fost cel impotriva tetanosului. Schema de prim ajutor in cazul muscaturii de caine prevede, insa, administrarea de urgenta a ambelor vaccinuri. 

"Mi-au spus ca antirabicul nu il mai au si nu se mai face si ca oricum nu au mai fost raportate cazuri de rabie in Prahova. Ma intreb ce se intampla daca, totusi, cainele respectiv era afectat de rabie si nimeni nu a stiut? Din moment ce nu se afla in evidenta celor care se ocupa cu animalele de pe strazi, cum poate sti cineva daca exista riscul de a avea si rabie?", se intreaba ploiesteanca.

Iata ca autoritatile locale, in frunte cu primarul Adrian Dobre, cer cu tot dinadinsul ca ploiestenii sa iasa in strada. Pana acum, s-a dormit in birouri, s-au ignorat semnalele si avertismentele, iar situatia a scapat de mult de sub control. Pe retelele de socializare, oamenii dau in clocot si ameninta ca vor merge peste primar. Cazul femeii muscata de caine reprezinta bomboana pe coliva, iar noi vom face tot ce ne sta in putere sa demascam vinovatii. In timp ce orasul sta sa pice pe noi, primarul Adrian Dobre e in concediu, dupa modelul tatucului Iohannis. Nu-i nimic, vine si ziua platii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office