Prognoza METEO pe o lună - Cum va fi vremea în România până la începutul lui septembrie

Publicat in Eveniment 13 August 2019 608 ori
Google+ WhatsApp
Prognoza METEO pe o lună - Cum va fi vremea în România până la începutul lui septembrie
Prognoza METEO pe o lună - Cum va fi vremea în România până la începutul lui septembrie

Temperaturi relativ ridicate și ploi abundente - sunt principalele coordonate ale prognozei meteo pentru următoarea lună. Urmează patru săptămâni în care vremea va fi mai caldă decât de obicei, dar în care episoadele de caniculă ne vor ocoli.

"Săptămâna 12-19 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19- 26 august

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în sud-vestul țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în nord-estul teritoriului și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Săptămâna 26 august – 2 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 2-9 septembrie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toată țara", conform accuweather.com.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office