De groaza! Asa arata "colectarea selectiva" a deseurilor, la Ploiesti

Publicat in Eveniment 29 Iulie 2019 480 ori
Google+ WhatsApp
De groaza! Asa arata "colectarea selectiva" a deseurilor, la Ploiesti

Proaspat intrata in vigoare, Legea care prevede colectarea selectiva a deseurilor a creat, se pare, confunzie in mintile unora care nu erau tocmai pregatiti pentru o asemenea masura.

Astfel ca, in mai multe cartiere din Ploiesti, "colectarea selectiva" a inceput sa se faca... la gramada. De exemplu, pe strada Constantin Brezeanu, incadrata in Zona A conform planului urbanistic municipal, s-a ajuns la o selectie a deseurilor mai putin obisnuita, mai ales pentru aceasta perioada tulbure din punct de vedere al salubrizarii.

3 containere dedicate deseurilor selectate in prealabil isi asteapta, goale, sticla, plasticul si hartia, in timp ce pe jos zac maldare de saci de gunoi si resturi menajele aruncate la gramada. Nu stim daca motivul il reprezinta burlanele prea inguste prin care pot fi aruncati sacii in tomberoane sau avem de a face cu nesimtire crasa, cert e ca zona, aflata la doi pasi de cel mai mare bulevard din Ploiesti, aduce mai degraba cu o fundatura din Bereasca. 

Nu stim nici ce pazeste Politia Locala, cea care ar trebui sa amendeze fara mila nerespectarea Legii in astfel de cazuri. Un lucru e sigur, insa: Ploiestiul, astazi, nu e pregatit sa ramana in lista marilor municipii europene.

"Nu mai arunca, GUNOIULE!" este mesajul care sta atarnat in fata habelor de gunoi, scris de un ploiestean care locuieste in zona, caruia ii putem deduce disperarea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office