Eroul zilei! Politistul ploiestean Lucian Lepadatu a salvat un tanar de la inec, la Costinesti

Publicat in Eveniment 21 Iulie 2019 274 ori
Google+ WhatsApp
Eroul zilei! Politistul ploiestean Lucian Lepadatu a salvat un tanar de la inec, la Costinesti
Eroul zilei! Politistul ploiestean Lucian Lepadatu a salvat un tanar de la inec, la Costinesti

Lucian Lepadatu, agent de politie din Ploiesti, este eroul zilei! Aflat in timpul liber pe plaja din Costinesti, tanarul politist a reusit sa salveze de la inec un turist care se aventurase in mare dincolo de geamandura. Fara a ezita, agentul in varsta de 22 de ani, a sarit in apa si a inotat pana la tanarul care striga dupa ajutor, reusind sa-l aduca la mal cu bine. Redactia Ph-online.ro il felicita pentru curaj si spiritul civic!

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova- Biroului Rutier Ploiești a intervenit fără ezitare în salvarea unui tânăr ce era să se înece.


Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orelor 06:30, colegul nostru aflat în concediu de odihnă în județul Constanța, pe plaja stațiunii Costinești, agent de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 ani, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor.

Fără să stea pe gânduri, tânărul polițist a sărit în mare și a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el și un colac de salvare și reușind să îl aducă la mal teafăr.

Polițistul, deși nu era în timpul serviciului ori în misiune, nu a irosit nicio clipă și, astfel, a reușit să îl salveze pe cel ce s-a aventurat în larg, fără a fi nevoie ulterior de intervenția unui echipaj de salvare.

Pe această cale, îi mulțumim colegului nostru, pentru faptul că viața celor din jur este în topul priorităților sale.

Sursa: comunicat IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office