Multă lume a fost șocată de faptul că ploiesteanul Nelu Curcă s-a călugărit. Actoru rupe tăcerea și spune tot adevărul

Publicat in Eveniment 26 Iunie 2019 1982 ori
Google+ WhatsApp
Multă lume a fost șocată de faptul că ploiesteanul Nelu Curcă s-a călugărit. Actoru rupe tăcerea și spune tot adevărul
Multă lume a fost șocată de faptul că ploiesteanul Nelu Curcă s-a călugărit. Actoru rupe tăcerea și spune tot adevărul

Actorul Mihai Coadă, cunoscut publicului din serialul „La Bloc” datorită personajului Nelu Curcă, a apucat calea credinţei, apropiindu-se din ce în ce mai tare de cele sfinte.


Actorul a fost fotografiat în haine preoțești cu ceva timp în urmă, iar de acolo a apărut zvonul că s-a călugărit. Mihai Coadă a acordat un interviu pentru presamil.ro, în care a explicat cum stă de fapt situația după ce s-a scris că a luat calea bisericii.

„Cineva a postat pe internet un cântec de muzică psaltică interpretat de noi, strana de la Mănăstirea Turnu, purtând rase. De ce îmbrăcaţi în rase? Rasa este un canon al nostru, pe care trebuie să-l facem. Am fost invitaţi de câteva ori într-un spectacol pe care Dan Puric îl ţinea undeva în Bucureşti, la Sala Rapsodia, în preajma Crăciunului. Costumele de scenă au fost rase călugăreşti. După aceste spectacole, am primit canon să cântăm la strană îmbrăcaţi astfel.

După postarea de pe internet, a apărut pe un post de televiziune: Senzaţional! Nelu Curcă din serialul La Bloc s-a călugărit! De aici a început confuzia…

Aşadar, sunt doar un mirean (n.r. Persoană care nu face parte din cler, laic, profan) păcătos, întors la Dumnezeu, care merge la Mănăstirea Turnu. Încetul cu încetul, cu spovedanie, împărtăşanie, cu muzică la strană, am intrat în această viaţă a mănăstirii, devenind foarte dependent de ea”, a declarat el.

„Sper să clarificaţi pentru cititorii dumneavoastră că sunt un mirean păcătos, întors la Dumnezeu, care slujeşte la strană, într-o mănăstire”, a mai spus actorul.

„Lunea ţin post pentru îngerul păzitor şi, duminică seara, fac canonul de mulţumire pentru sfântul înger păzitor. Singurul prieten adevărat al omului, de fapt, este îngerul păzitor, pe care îl ai permanent alături de tine, de la botez până la moarte şi dincolo”, a adăugat Mihai Coadă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office