Cimitirul Bolovani a ajuns o jungla. Nepasarea rudelor celor morti, dar si a autoritatilor, intr-o galerie foto cat se poate de trista

Publicat in Eveniment 21 Iunie 2019 664 ori
Google+ WhatsApp
O cititoare ne-a trimis la redactie fotografii cu ceea ce, cu greu, seamana a cimitir. Imaginile, surprinse la Bolovani, aduc mai degraba cu o jungla urbana, iar asta din cauza nepasarii, atat a rudelor celor ingropati cat si a autoritatilor locale.
In cimitirul Bolovani din Ploiesti, balariile care au invadat mormintele se "impletesc" natural cu cele crescute pe zonele comune, alei si extremitati de parcele, fara insa ca administratorului cimitirului sa ii pese catusi de putin. Iar aici vorbim despre Primaria Ploiesti si institutiile subordonate, in atributiile carora intra serviciile de intretinere a cimitirului.
Nici familiile celor decedati nu par a-si mai vizita mortii, sute de morminte fiind acoperite total de buruienile inalte de aproape 2 metri.
Va lasam sa priviti imagini triste dintr-un loc parasit (in galeria foto de mai sus).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.