Sinaia este, zilele acestea, capitala salvamontiştilor români

Publicat in Eveniment 20 Iunie 2019 141 ori
Google+ WhatsApp
Sinaia este, zilele acestea, capitala salvamontiştilor români
Sinaia este, zilele acestea, capitala salvamontiştilor români

Sute de salvatori montani din întreaga țară se vor afla, până sâmbătă, la Sinaia, orașul care a devenit, începând de ieri, capitala Salvamont România.

 

 


Orașul prahovean va găzdui manifestările organizate cu ocazia Anului Jubiliar Salvamont, unde peste 300 de salvatori montani din România, veterani sau încă în activitate, se vor reuni pentru a marca activitatea de salbvare montană din țara noastră.
La evenimentele de la Sinaia, care aniversează 115 ani de la prima atestare oficială privind forme organizate de structuri de salvare montană în România și 50 de ani de activitate de salvare montană în România legiferată sub denumirea de Salvamont vor participa și delegații de salvatori din Italia, Franța, Germania, Austria, Serbia și Polonia. Organizatorii manifestărilor sunt Salvamont România și Primăria Sinaia.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office