Au inceput filmarile pentru noul serial Game of Thrones

Publicat in Eveniment 19 Iunie 2019 287 ori
Google+ WhatsApp
Au inceput filmarile pentru noul serial Game of Thrones
Au inceput filmarile pentru noul serial Game of Thrones

Game of Thrones s-a terminat, insa acesta nu este sfarsitul seriei. Producatorii serialului senzatie se pregatesc sa livreze o noua productie, un prequel, iar filmarile au inceput deja.

Se realizeaza cadre intr-un loc familiar: Irlanda de Nord, care a servit ca punct central pentru filmarea GoT pe parcursul intregului serial. Inca nu este clar daca echipa de productie mai are in vedere si alte locatii pentru filmari.

Jane Goldman este cel care, impreuna cu autorul George R.R. Martin, se va ocupa de scenariul noului serial HBO. Regizor este S.J. Clarkson.

Mica serie urmeaza sa se centreze pe perioada din urma cu mii de ani inainte de evenimentele prezentate in "Game of Thrones", o epoca in care Westeros facea tranzitia de la o lume fantastica, spre timpuri ceva mai familiare noua, mai exact cele dominate de asaltul mortilor vii condusi de Umblatorii Albi.

"Westeros este un loc foarte diferit. Nu exista King’s Landing, nici Tronul de Fier. Nu exista niciun Targaryen. Avem de-a face cu o lume diferita si mai veche si speram ca asta va reprezenta o parte din farmecul serialului", a spus Martin pentru EW.

In urma cu cateva luni, Martin scria pe blogul personal ca mica serie se va numi “The Long Night. Ulterior, intr-o alta postare, acesta si-a cerut scuze, spunand ca prequel-ul nu are inca un titlu.

Din distributia noului serial Game of Thrones fac parte Naomi Watts, care va interpreta rolul unei „persoane carismatice care ascunde un secret intunecat”, Jamie Campbell Bower, Georgie Henley si Miranda Richardson.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office