Vom avea card european de sănătate

Publicat in Eveniment 18 Iunie 2019 913 ori
Google+ WhatsApp
Vom avea card european de sănătate
Vom avea card european de sănătate

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitaţie de 11,42 milioane lei (2,42 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de producţie şi distribuţie a cardului european de sănătate, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP, conform News.ro.


CNAS are în vedere încheierea unui ”acord-cadru 36 luni pentru servicii de personalizare, producţie şi distribuţie card european de asigurări de sănătate”, potrivit anunţului.


Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ.


În plus, ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat, în ultimii 3 ani, servicii similare în valoare cumulată de cel puţin 3 milioane lei, fără TVA.


Tipul procedurii este licitaţie deschisă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 iulie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.