Perchezitii in Bereasca, la familiile de tigani implicate in batai si scandaluri

Publicat in Eveniment 13 Iunie 2019 228 ori
Google+ WhatsApp
Perchezitii in Bereasca, la familiile de tigani implicate in batai si scandaluri
Perchezitii in Bereasca, la familiile de tigani implicate in batai si scandaluri

Două clanuri rivale din Ploiești și-au disputat supremația printr-o serie de conflicte, de la începutul acestei luni. Polițiștii au descins, joi dimineața, la locuințele membrilor celor două familii și au rămas șocați de “arsenalul” ascuns în casele celor vizați.

În această dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 7 percheziţii în Municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.


La data de 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție nr.1 Ploiești au efectuat 7 percheziții în cartierul Bereasca, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie a.c. și până în prezent, între membrii a două familii din Municipiul Ploiești, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

La percheziții au participat și jandarmi.

sursa: IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office