Elevii Scolii gimnaziale "Mihai Viteazul” Boldești Scăieni, premiati de Politia Prahova si TEDI

Publicat in Eveniment 12 Iunie 2019 781 ori
Google+ WhatsApp
Elevii Scolii gimnaziale "Mihai Viteazul” Boldești Scăieni, premiati de Politia Prahova si TEDI

Ieri, 11 iunie 2019, între orele 11:00- 12:30, Poliția Prahoveană a derulat o activitate de informare a micuților din clasa I a Școlii Gimnziale ,, Mihai Viteazul” Boldești Scăieni, în cadrul programului ,, Școala siguranței TEDI”.


La această activitate, a participat o clasă cu 21 de elevi, clasă ce a fost aleasă de compania MASPEX ROMÂNIA, pentru implicarea deosebită în realizarea activităților specifice programului.


În cadrul informării, s-a realizat și o scurtă trecere în revistă a temelor prezentate anterior, punându-se accent pe siguranța copiilor în unitățile de învățământ, în spații recreaționale și în mediul familial, siguranța rutieră, precum și aspecte privind disparițiile minorilor.


Ulterior, reprezentanții campaniei MASPEX ROMÂNIA au premiat elevii, mascota TEDI oferindu-le școlarilor dulciuri și materiale promoționale.


La finalul programului, atât elevii premiați, cât și încă 384 de elevi ai celorlalte clase, au fost invitați în curtea școlii unde, reprezentanții Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu câinele de serviciu TAZ, dar și polițiști ai Sericiului Rutier, ai Serviciului Criminalistic și ai Poliției Orașului Boldești-Scăieni au desfășurat demonstrații practice specifice domeniilor proprii de activitate.

sursa: comunicat IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office