Sinceritatea unei „protestatare”: Oamenii aduși organizat la proteste sunt plăţiţi cu 500 de lei

Publicat in Eveniment 11 Iunie 2019 495 ori
Google+ WhatsApp
Sinceritatea unei „protestatare”: Oamenii aduși organizat la proteste sunt plăţiţi cu 500 de lei
Sinceritatea unei „protestatare”: Oamenii aduși organizat la proteste sunt plăţiţi cu 500 de lei

Acesta este mărturia unei protestatare care a ajuns în faţa Curţii Constituţionale a Republicii Moldova. Femeia recunoaşte că oamenii prezenţi în faţa instituţiei sunt plătiţi să protesteze zilnic.

În schimbul banilor, ei trebuie să stea în fața instituției timp de o zi. Mai exact, sunt aduși în jurul orei 11:00 și stau în fața instituției până la 23:00. Unii vin, alții pleacă, prin rotație în aşa fel încât să acopere toată ziua.

Cei care au grijă de grupurile protestatare ar primi și câte 50 de euro

Remunerarea ar veni din partea Partidului Politic Șor. Întrebaţi de Jurnal TV, reprezentanții formațiunii neagă că ar plăti oamenii și spun că este o provocare.

Femeia, venită de la Căușeni cu un autocar cu 30 de oameni, a spus că seara primesc câte 500 de lei și că partidul Șor e cel care organizează totul „Este suficient. Ne ajunge. Mulțumim. Banii îi primim seara. Mai întâi mergem la protest după care ne dau banii", recunoaşte femeia. " Au venit vreo 30 de oameni. Au umblat prin sate... Am mai fost și tot 500 am primit. Până acum am 500. Ieri am fost prima zi și am venit și astăzi”, a povestit femeia jurnaliştilor de la Jurnal TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office