Reprezentanții Vega-Rompetrol, în contact permanent cu ploieștenii de pe Strada Poieniței

Publicat in Eveniment 06 Iunie 2019 208 ori
Google+ WhatsApp
Reprezentanții Vega-Rompetrol, în contact permanent cu ploieștenii de pe Strada Poieniței
Reprezentanții Vega-Rompetrol, în contact permanent cu ploieștenii de pe Strada Poieniței

Echipele de intervenție din cadrul rafinăriei Vega, care au acționat, zi și noapte, pe strada Poieniței din Ploiești, nu și-au încheiat activitatea odată cu eliminarea efectelor inundației de vineri, 31 mai 2019, colegii noștri fiind prezenți, în continuare, alături de cetățeni. Reprezentanții Vega-Rompetrol continuă să dialogheze cu locuitorii pentru a le oferi sprijin. În acest sens, echipele noastre au discutat cu fiecare cetățean, în parte, și au întocmit un raport amănunțit care cuprinde cererile oamenilor și lucrările efectuate de echipele noastre până în acest moment. De asemenea, rafinăria Vega a instituit un canal de comunicare dedicat locuitorilor, unde este înregistrată fiecare solicitare în parte. Vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mailVega@rompetrol.com sau pe pagina de Facebook Rafinăria Vega – Rompetrol.

 

Ce au făcut echipele noastre până acum

Echipele de intervenție au lucrat permanent pentru a decoperta porțiunile de sol afectate, s-au spălat curțile și zona stradală, s-a intervenit cu soluții absorbante, s-au adus saci de nisip pentru a diminua efectul precipitaților abundente din zonă, s-au curățat, acolo unde a fost cazul, mobilierul de curte și alte anexe afectate. Echipele Vega au intervenit cu echipamentele din dotare, inclusiv cu două echipe de pompieri din cadrul rafinăriei, alături de partenerii contractanți, pentru a curăța atât strada cât și anexele gospodărești, garduri, soclul caselor și alte bunuri ale proprietarilor. Zona de vegetație – flori, pomi sau gazon – afectată urmează să fie replantată, reprezentanții companiei noastre discutând cu fiecare cetățean, în parte.

 

Cerințele proprietarilor

Locuitorii au subliniat faptul că în dreptul proprietăților, pe stradă, este nevoie urgentă de construirea unor rigole sau înălțarea bordurilor. Există locuitori care doresc refacerea grădinilor, a gazonului, înlocuirea primul strat de sol, achiziționarea de răsaduri noi de legume, flori sau butași de trandafir. Alți cetățeni doresc spălarea mașinilor afectate de efectul ploilor torențiale, lucrări de vopsire a unor pereți exteriori ai caselor și gardurile proprietăților, achiziționarea de mobilier de curte sau înlocuirea zonelor afectate care au fost tencuite cu vopsea decorativă.

 

Reprezentanții companiei noastre au înregistrat toate cererile cetățenilor și își vor da tot concursul pentru remedierea disconfortului creat. Rămânem un partener responsabil de dialog implicat sută la sută în relația cu comunitatea locală, din rândul căreia și compania noastră, Vega-Rompetrol, face parte.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office