Tânără violată şi ucisă, într-o pădure din Prahova. Principalul suspect este un cioban

Publicat in Eveniment 20 Mai 2019 571 ori
Google+ WhatsApp
Tânără violată şi ucisă, într-o pădure din Prahova. Principalul suspect este un cioban
Tânără violată şi ucisă, într-o pădure din Prahova. Principalul suspect este un cioban

O tânără de 19 ani a fost găsită moartă, ieri dimineaţa, într-o pădure din zona localităţii prahovene Râfov. Principalul suspect este un cioban (23 de ani) de la o stână din apropiere, fiind deja reținut și audiat, în cursul serii, de procurori ai Tribunalului Prahova şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

 


Potrivit IPJ Prahova, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra ar fi fost violată înainte de a fi ucisă. „Astăzi (duminică -n.r.), în jurul orei 11.00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere”, potrivit IPJ Prahova.
Fata era din localitatea prahoveană Buda, iar suspectul din localitatea Sicrita. Este recidivist și a ieșit din închisoare înainte de termen, anul trecut, pe baza recursului compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie. Cei doi aveau o relație, iar ieri adolescenta s-ar fi împotrivit atunci când el a dus-o în pădure și a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun surse din anchetă, citate de Observator TV. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi viol, a mai menţionat sursa citată.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.