Evaluarea Naţională la clasa a IV-a începe, astazi, cu proba la limba română

Publicat in Eveniment 14 Mai 2019 167 ori
Google+ WhatsApp
Evaluarea Naţională la clasa a IV-a începe, astazi, cu proba la limba română
Evaluarea Naţională la clasa a IV-a începe, astazi, cu proba la limba română

Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a începe marţi, 14 mai, cu proba la limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

 

 


Miercuri, 15 mai, elevii de clasa a IV-a vor susţine proba la matematică, iar cei din partea minorităţilor naţionale vor participa joi, 16 mai, proba la limba maternă. Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai – Matematică şi Ştiinţele naturii.
Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar. Rezultatele evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office