Marius Frumuzache, pedofilul din Ploiesti condamnat pentru viol, a primit inca 3 luni de inchisoare. Vezi aici pentru ce

Publicat in Eveniment 08 Mai 2019 679 ori
Google+ WhatsApp
Marius Frumuzache, pedofilul din Ploiesti condamnat pentru viol, a primit inca 3 luni de inchisoare. Vezi aici pentru ce
Marius Frumuzache, pedofilul din Ploiesti condamnat pentru viol, a primit inca 3 luni de inchisoare. Vezi aici pentru ce

Marius Costin Frumuzache, un tânăr din Ploieşti condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol şi tentative de viol asupra unor fetiţe, a primit o nouă pedeapsă cu închisoarea. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru încălcarea solemnităţii şedinţei după ce a jignit în timpul ședinței de judecată un magistrat. Judecătoria Ploiești l-a găsit vinovat pe Marius Frumuzache pentru infracțiunea de încălcare a solemnității ședinței de judecată și l-a condamnat la încă trei luni de închisoare.

Surse judiciare au declarat că Marius Frumuzache a jignit un judecător în timpul unei şedinţe de judecată în care ceruse revizuirea sentinţei sale. Potrivit surselor citate, Frumuzache i-ar fi spus judecătoarei că ”simte repulsie faţă de el şi este frustrată pentru că şi ea şi mama ei au fost violate”, arată sursele menționate anterior. În total Marius Frumuzache mai are de executat încă 14 ani și o lună de închisoare.


Reamintim că pe data de 9 iunie 2011, bărbatul, atunci în vârstă de 34 de ani, a violat o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti, chiar în casa în care aceasta locuia împreună cu părinţii săi. În timpul anchetei, bărbatul a recunoscut că este autorul altor două tentative eşuate de agresiune, cu mod de operare similar, comise asupra unor minore în acelaşi cartier al Ploieştiului, pe 1 iunie 2011 şi pe 17 mai 2010.
“În temeiul art. 278 C.pen. cu aplicarea art. 44 alin.1 C.pen. prin raportare la art. 396 alin.2 C.proc.pen. condamnă pe inculpatul FRUMUZACHE MARIUS COSTIN, la pedeapsa de 3 luni închisoare pentru săvârșirea, în stare de pluralitate intermediară, a infracțiunii de încălcare a solemnității ședinței de judecată (faptă din data de 06.02.2014). (…) În final inculpatul FRUMUZACHE MARIUS COSTIN executând pedeapsa rezultantă de 14 ani și 1 lună închisoare, în regim de detenție.”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Expertiza medicală efectuată în acest caz a arătat faptul că bărbatul a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Ulterior, ploieşteanul a fost trimis în judecată şi pentru pornografie infantilă, după ce anchetatorii au găsit în laptopul acestuia mai multe fişiere cu minori în ipostaze obscene.

Pe 20.07.2011 s-a efectuat percheziția în sistem informatic pe laptopul pedofilului, anchetatorii găsind 275 fișiere în format ”jpg” și ”jpeg” ce conțin fotografii cu minori, unele având conținut sexual implicit. Totodată, anchetatorii au găsit și două filme cu conținut special explicit în care apăreau minori.

Pe laptopul pedofilului Marius Frumuzache au mai fost găsite două ”foldere”, denumite ”carte de identitate poliție” și ”Poliție București” unde au fost descoperite nouă fișiere, componente ale aplicației informatice ”Poliție București” cu ajutorul căreia pot fi căutate și identificate persoanele care domiciliază în municipiul București.

Pe un C.D. au mai fost descoperite 77 de fotografii cu o minoră, dar și cu Frumuzache alături de minora respectivă, despre care pedofilul a spus că este din Constanța.

sursa: www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.