Elevi de la şcolile din apropierea Ploieştiului au învăţat să zboare!

Publicat in Eveniment 17 Aprilie 2019 546 ori
Google+ WhatsApp
Elevi de la şcolile din apropierea Ploieştiului au învăţat să zboare!
Elevi de la şcolile din apropierea Ploieştiului au învăţat să zboare!

Aeroclubul teritorial “Gheorghe Bănciulescu” de la Strejnic, aflat la o aruncătură de băț de Ploiești, a strâns laolaltă, ieri, peste 100 de elevi de la unitățile școlare din zona de sud a județului Prahova. Reprezentanții aeroclubului de lângă Ploiești au lăudat interesul copiilor pentru aparatele de zbor aflate pe aerodromul de la Strejnic.

Copiii au avut parte și de un zbor demonstrativ al unui elicopter de la Școala Superioară de Aviație Civilă.

“Cuminți și curioși, au ascultat explicațiile domnului instructor Caval Valentin, după care au pășit pe rând în cabinele avioanelor de pe platformă, acolo unde restul personalului navigant îi aștepta cu brațele deschise. Manșa grea a Zlinului 142 și bordul plin de ceasuri colorate le-au trezit încântarea celor mici, care au plecat spre casă cu un mare zâmbet pe buze. Mulțumim pentru vizită!”, a fost mesajul piloților și al instructorilor de zbor de la Aeroclubul “Gheorghe Bănciulescu”.

Foto: Aeroclubul teritorial “Gheorghe Bănciulescu”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.