Prahova devine centrul olimpicilor la nivel național!

Publicat in Eveniment 12 Aprilie 2019 431 ori
Google+ WhatsApp
Prahova devine centrul olimpicilor la nivel național!
Prahova devine centrul olimpicilor la nivel național!

Județul nostru devine în luna aprilie câmpul de luptă al olimpicilor naționali, la 5 materii importante. Cei mai buni elevi ai țării se vor întrece la disciplinele în care excelează, la Ploiești, Bușteni și Breaza.

Amintim că anul trecut, Consilul Județean Prahova a organizat prima ediție a „Galei de Excelență a Învățământului Prahovean”, eveniment ce a fost dedicat elevilor și profesorilor care, în decursul anului 2018, au obținut locul I la concursuri și olimpiade.

La acel eveniment, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a înmânat diplomele profesorilor îndrumători și elevilor eminenți. 

Bogdan Toader este de părere că investițiile în educație trebuie să fie prioritare și a promis că din poziția sa va susține mereu elevii și profesorii prahoveni.

,,Prahova va găzdui, în această lună, cinci olimpiade naționale, la care și-au anunțat participarea aproape 1800 de elevi, profesori și membri ai comisiilor de examinare din întreaga țară.

Este o onoare pentru județul nostru faptul că Ministerul Educației Naționale a încredințat Inspectoratului Școlar Județean Prahova organizarea Olimpiadei Naționale de Limba Română, a Olimpiadei Naționale de Astronomie și Astrofizică, a Olimpiadei Naționale de Limba Engleză, a Olimpiadei Naționale de Limba Neogreacă și a Olimpiadei Naționale la disciplinele tehnologice! Cele cinci competiții în care se vor reuni cele mai sclipitoare minți ale țării vor avea loc la Ploiești, Breaza și Bușteni.

Sunt mândru că, astfel, se recunoaște calitatea învățământului prahovean, care își arată roadele anual, prin rezultatele extraordinare obținute de către elevii și profesorii noștri la competițiile naționale și internaționale.

Le urez succes tuturor la olimpiade!” a conchis Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office