Suma uriaşă plătită de un tânăr unei clarvăzătoare ca să-l “ajute în dragoste”! De banii aia isi lua o masina

Publicat in Eveniment 10 Aprilie 2019 398 ori
Google+ WhatsApp
Suma uriaşă plătită de un tânăr unei clarvăzătoare ca să-l “ajute în dragoste”! De banii aia isi lua o masina
Suma uriaşă plătită de un tânăr unei clarvăzătoare ca să-l “ajute în dragoste”! De banii aia isi lua o masina
Poliţiştii din Sălaj a recuperat circa 80% din cei aproape 73.000 de lei daţi în perioada ianuarie - martie de un tânăr din judeţ “clarvăzătoare - tămăduitoare” care i-au promis rezolvarea unor probleme în dragoste.

″În perioada 19 ianuarie - 15 februarie, persoanele bănuite de comiterea faptei s-au prezentat ca fiind “clarvăzătoare - tămăduitoare” şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri - 13 acte materiale - diferite sume de bani de la un tânăr, din judeţul Sălaj. Tânărul le-a trimis banii prin mandate poştale, suma trimisă în total fiind de 72.915 lei”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat recent percheziţii domiciliare la locuinţa unor persoane, din judeţul Prahova, bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată.

“Cercetările efectuate de poliţişti până în prezent au dus la recuperarea sumei de 57.600 lei. Banii au fost predaţi păgubitului, marţi, 9 aprilie”, se arată în comunicatul menţionat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sălaj şi Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office