Incepe "Marea debarasare", la Ploiesti. Arunca vechiturile si participi la tombola cu premii constand in aparatura noua

Publicat in Eveniment 12 Martie 2019 409 ori
Google+ WhatsApp
Incepe "Marea debarasare", la Ploiesti. Arunca vechiturile si participi la tombola cu premii constand in aparatura noua
Incepe "Marea debarasare", la Ploiesti. Arunca vechiturile si participi la tombola cu premii constand in aparatura noua

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, anunță desfășurarea Campaniei “Marea Debarasare” începând de astăzi și până în data de 28 martie 2019.

În cadrul acțiunii, împreună cu operatorul de salubritate, se va realiza colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) de la cetățeni, în vederea gestionării ecoraționale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cetățenii care dețin echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale sau degradate le pot preda printr-un simplu apel la numerele de telefon:

- 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului;

- 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

            Reamintim faptul că, cetățenii participanți la campanie pot solicita înscrierea în cadrul tombolei “Scoate deșeurile din casa ta!”, care se va desfășura, vineri 29 martie, începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Ploieștenii pot anunța de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, intenția de participare la această acțiune, la numerele de telefon precizate anterior, enumerând echipamentele de care doresc să se debaraseze, precum și datele personale de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești va emite Adeverința de predare – primire a acestora, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare de la cetățeni.

Persoanele, care au echipamente electrice și electronice de mici dimensiuni, sunt așteptate la Centrul municipal de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice, situat în strada Ciprian Porumbescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office