Gigi Becali a deschis un spital în care vor fi tratați GRATUIT bolnavii de cancer

Publicat in Eveniment 07 Martie 2019 559 ori
Google+ WhatsApp
Gigi Becali a deschis un spital în care vor fi tratați GRATUIT bolnavii de cancer
Gigi Becali a deschis un spital în care vor fi tratați GRATUIT bolnavii de cancer

Omul de afaceri, Gigi Becali, a deschis un spital în care vor fi tratați bolnavii de cancer în mod gratuit. Unitatea spitalicească se află pe locul în care erau situate birourile FCSB de la Arcom.

 

Investiția s-a ridicat la 15 milioane de euro, iar omul de afaceri susține că el este cel care plătește pentru tratamente și analize. 

Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, când finanțatorul FCSB anunța că totul este gratis. Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu unitatea spitalicească pe care a înființat-o. 

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office