Cursuri de vară pentru tineri muzicieni la Festivalul Cultural Internaţional Breaza

Publicat in Eveniment 07 Martie 2019 418 ori
Google+ WhatsApp
Cursuri de vară pentru tineri muzicieni la Festivalul Cultural Internaţional Breaza
Cursuri de vară pentru tineri muzicieni la Festivalul Cultural Internaţional Breaza

Festivalul Cultural Internaţional Breaza 2019,  organizează, în perioada 21-28 iulie, cursuri de vară, masterclas în muzică şi iniţiere a tinerilor muzicieni în devenire. Festivalul are loc în oraşul-staţiune Breaza, iar tinerii muzicieni vor avea ocazia să beneficieze de toate condiţiile muzicale de a se transforma în performeri internaţionali. 

Cursurile de muzică vor avea loc în cadrul Liceului Teoretic ”Aurel Vlaicu”. Participanţii vor susţine concerte şi recitaluri în diferite zile. Finalitatea festivalului va fi un concert organizat, pe 28 iulie, la Primăria oraşului Breaza, în sala amfiteatru. 

Cursurile de vară şi masterclass oferă participanţilor studiul instrumentelor (pian, vioară, violă, violoncel, clarinet, corn, trompetă, percuţie, flaut, canto, muzica de cameră, compoziţie, creaţie, interpretare,muzică uşoară, dirijat coral, regie muzicală şi cursuri de lutherie), alături de o oră pe zi de studii teoretice ceea ce este inedit în oferta cursurilor similare din alte zone ale ţării. Ideea acestui festival este aceea de a îndeplini nevoia de odihnă şi relaxare pe de o parte şi pe cealaltă parte de a studia zilnic într-un mediu elevat, cu o atmosferă plăcută şi competitivă.


Această activitate de a învăţa, studia şi performa constituie un adevărat imbold pentru dezvoltarea imaginaţiei muzicale, a spiritului artistic, a cerinţelor individuale. Tinerii artişti aflaţi în devenire sunt dornici de aceste activităţi, pentru ei este o mare onoare să participe la cursuri susţinute de profesori renumiţi, să înveţe tainele muzicii instrumentale/vocale/ ale compoziţiei şi nu numai. 

"Suntem deschişi la dorinţele copiilor care doresc să facă primii paşi în descifrarea acestei minunate arte care este muzica prin învăţarea unui instrument, unei piese vocale. Acest Festival se adresează tuturor elevilor,studenţilor din ţară şi din străinătate, de la liceele vocaţionale, şcoli de muzică", susţin organizatorii. 


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office